رو ایر

طرز تهیه غذای محلی خراسانی ساطری پلو

۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۲۰:۴۶:۳۰
طرز تهیه غذای محلی خراسانی ساطری پلو
10 ژانويه 2017 ... ساطری پلو غذای محلی استان خراسان است. این غذای پلویی خوشمزه همراه با هویج، کشمش، زعفران و گوشت تهیه می شود و بسیار خوش طعم و بو است.
26 ژانويه 2012 ... همشهری آنلاین: ساطری پلو یکی از غذاهای سنتی و محلی استان خراسان است.
ساطری پلو (غذای محلی استان خراسان). مواد لازم برای ۴ نفر: برنج ۳ پیمانه; گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم; کشمش پلویی ۱۱۰ گرم; هویج خلالی خرد شده ۳۰۰ گرم; پیاز ۱ عدد; شکر ۳ قاشق سوپخوری; پودر هل ۱ قاشق چایخوری; نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و روغن به میزان لازم. طرز تهیه: برنج رو شسته و خیس کنید. پیاز رو رنده ریز کنید و آبش رو ...
ساطری پلو جزو غذای محلی - خراسان میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد . ساطری پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز پخت ساطری پلو نحوه پخت ساطری پلو درست کردن ساطری پلو,مواد لازم برای پخت ساطری پلو,پخت ساطری پلو,نکاتی برای تهیه ساطری پلو,طرز تهیه پلوهای محلی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه ساطری پلو,نکته هایی برای تهیه ساطری پلو,پخت غذاهای محلی خراسان,ساطری پلو غذای محلی خراسان,طرز تهیه انواع پلو محلی.
25 فوریه 2018 ... آشپزی آسان و خوشمزه آموزش ساطری پلو- غذای محلی استان خراسان آموزش ساطری پلو,غذای محلی استان خراسا,آشپزی سنتی ایرانی , آشپزی آسان و خوشمزه.
22 آوريل 2018 ... ساطری پلو؛ یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است که در این مطلب طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

خوش آمدید

بستن