رو ایر

ساطری پلو - طرز تهیه همراه با ویدئو - دستور پخت غذای محلی استان ...

10 ژانويه 2017 ... ساطری پلو غذای محلی استان خراسان است. این غذای پلویی خوشمزه همراه با هویج، کشمش، زعفران و گوشت تهیه می شود و بسیار خوش طعم و بو است.

آشنایی با روش تهیه ساطری پلو - غذای محلی استان خراسان - همشهری آنلاین

26 ژانويه 2012 ... همشهری آنلاین: ساطری پلو یکی از غذاهای سنتی و محلی استان خراسان است.
ساطری پلو (غذای محلی استان خراسان). مواد لازم برای ۴ نفر: برنج ۳ پیمانه; گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم; کشمش پلویی ۱۱۰ گرم; هویج خلالی خرد شده ۳۰۰ گرم; پیاز ۱ عدد; شکر ۳ قاشق سوپخوری; پودر هل ۱ قاشق چایخوری; نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و روغن به میزان لازم. طرز تهیه: برنج رو شسته و خیس کنید. پیاز رو رنده ریز کنید و آبش رو ...

ساطری پلو | طرز تهیه ساطری پلو - نمناک

ساطری پلو جزو غذای محلی - خراسان میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد . ساطری پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساطری پلو - بیتوته

طرز پخت ساطری پلو نحوه پخت ساطری پلو درست کردن ساطری پلو,مواد لازم برای پخت ساطری پلو,پخت ساطری پلو,نکاتی برای تهیه ساطری پلو,طرز تهیه پلوهای محلی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه ساطری پلو,نکته هایی برای تهیه ساطری پلو,پخت غذاهای محلی خراسان,ساطری پلو غذای محلی خراسان,طرز تهیه انواع پلو محلی.

آموزش ساطری پلو- غذای محلی استان خراسان - آپارات

25 فوریه 2018 ... آشپزی آسان و خوشمزه آموزش ساطری پلو- غذای محلی استان خراسان آموزش ساطری پلو,غذای محلی استان خراسا,آشپزی سنتی ایرانی , آشپزی آسان و خوشمزه.

طرز تهیه ساطری پلو غذای محلی خراسان - باشگاه خبرنگاران

22 آوريل 2018 ... ساطری پلو؛ یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است که در این مطلب طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

برای مشاهده از کامل ترین منبع اینجا کلیک کنید

منبع: رو ایر

مطالب مرتبط
Joe Doe The Example Company 604-555-1234

joe.doe () example.com